Starší číslo

8/2014

Obsah čísla:

Kratší cesta masa z farmy na stůl spotřebitele
Salmonely v chovech prasat

Téma: Technologie chovu a zpracování produktů ŽV
Chovatelské dny stále lákají návštěvníky
Jindřichohradecká kachna stále žije
objednat číslo

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2025 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-downarrow-left
Přehled ochrany osobních údajů

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout tu nejlepší možnou uživatelskou zkušenost. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání vás, když se vrátíte na naši webovou stránku, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.