28.07.2014 | 11:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Jiný kraj, jiný mrav, jiné maso

I jídlo může být součástí kulturního dědictví stejně jako památky architektury nebo umění.

Vřes, houby, padaná jablka, žaludy nebo kaštany. Vskutku roztodivné může být krmivo hospodářských zvířat, která poskytují maso s unijním logem chráněné potravinové speciality. Seznam registrovaných specialit EU zahrnuje celkem 1230 položek, z toho 146 představuje čerstvé maso různých druhů i plemen zvířat ze 13 zemí Evropy.

Autorka Alice Olbrichová

Více se dočtete v Našem chovu č. 7/2014

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2022 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down