‎Seminář VIV Europe: Zdraví a výživa drůbeže‎ 

Ústředním tématem hybridního semináře Poultry Worlds během VIV Europe bylo to, jak můžeme dosáhnout zdravější drůbeže prostřednictvím vyváženého zdraví střev a zásobování organismu všemi potřebnými živinami. Seminář zdůrazní interakce mezi strategiemi krmení a zdravím gastrointestinálního traktu, a tím i celkového zdraví drůbeže. Seminář z Utrechtu byl přenášen 1. června v odpoledních hodinách.

Od speakerů, odborníků se dozvíte, jak se vyrovnat se zdravotními problémy, nebo je předvídat, jak vybrat správné ingredience a aditiva v neposlední řadě, jak získat nejvýkonnější hejno s nejmenšími problémy.

Přednášejícími byli:‎

‎Martin Gussem‎ (‎DVM, globální drůbežářský konzultant ‎Vetworks‎, akademický poradce Fakulta veterinárního lékařství‎,‎Univerzity v Gentu, Katedra patologie, bakteriologie a ptačí choroby‎), název jehož prezentace byl „Pohled veterináře na zdraví střev a redukci antibiotik‎“

Antonia Tacconi, PhD, globální produktový manažer Gut Health pro Perstorp Animal Nutrition‎ přednášel o ‎zdraví střev a roli mastných kyselin s krátkým řetězcem.  Mluvil o jednořetězcových mastných kyselinách a zdraví střev, kyselině máselné a valerové a jejich účincích na zvířata a užitkovost‎.

‎Prof. Jaroš‎‎ł‎‎aw Dastych, PhD‎, zakladatel, generální ředitel a prezident představenstva společnosti Proteon Pharmaceuticals S. A.‎ ., přednášel o  r‎edukci antibiotik pomocí nových doplňkových látek na bázi bakteriofágů‎‎, mluvil i o účincích firemního portfolia bakteriofágů.

‎‎Laura Hovingová‎, manažerka technických služeb Poultry EMEA ve společnosti Chr. Hansen‎ poradila jak mohou dobré bakterie pomoci a jak držet krok se spotřebitelskými trendy v přednášce „Nedovolte, aby suroviny zničily vaši ziskovost.“‎

Webinářem provázela Fabian Brockötterová, editorka Poultry World‎ a je k dispozici na https://www.youtube.com/watch?v=-8oVA1rhfo8

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down