10.04.2012 | 11:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Dobré maso z dobrého plemene

V rámci mezinárodního čytřlístku Veletrhů Techagro, Animal Vetex, Silva Regina a Biomasa se mohli jejich návštěvníci přesvědčit o kvalitách strakatého skotu nejen v předvadišti, ale také na talíři. Na přiloženém videu si poslechnete několik slov v podání ředitele Svazu chovatelů českého strakatého skotu doc. Dr. Ing. Josefa Kučery, ve druhém příspěvku uvidíte možnost přípravy šťavnatého steaku.

http://youtu.be/4qCL9REtD1w

http://youtu.be/Zg4-QyFaPmA

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2022 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down