Mezinárodní sympozium o krmivech

Ve dnech 25. -27. dubna proběhlo 19. mezinárodní sympozium: Konzervace krmiv. Přednášky probíhaly v opatství ve Sarém Brně, v místě, kde pracoval Gregor Johann Mendel. Vlasní přednášky se konaly 25. a 26. dubna. V Dopoledních hodinách probíhalo plenární zasedání a po obědě se přednášelo v sekcích.

Na organizaci sympozia se podílely Nutrivet, Pohořelice, Mendelva univerzita v Brně, Národné polnohospodárske a potravinárske centrum Nitra, Výzkumný ústav živočišné výroby Praha-Uhříněvěs, Zemedělský výzkum, spol, s r., Troubsko, Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha - Ruzyně.

Jednacím jazykem byla angličtina. Postery byly umístěny ve skleníku v parku, zahradě, kde bylo k dispozici i občerstvení.

Sympozium zahájil Václav Jambor (Nutriet s. r. o.) a posluchači vyslechli přednášky, které si připravili např. Luiz Ferrareto, Wisconsin University (US), João Daniel, State University of Maringa (BR), Reinhard Reich, AREC Raumberg-Gumpenstein (Austria), Stanislav Hejduk (Mendelu), Marketa Rinne, Natural Resources Institute Finland (FI), Dave Davies, Silage Solutions (US), Frank Looff, Pioneer (GE), Frank Küchenmeister, Lallemand (GE), Marija Duvnjak, University of Zagreb (HR) nebo Ivana Koláčková (Mendelu) či Jiří Janoušek.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down